Asiantunteva korjausrakentaminen Helsingissä ja lähiseudulla

Pyydä tarjous
Jakaja.

Kermark Oy tarjoaa kaikki tarpeelliset korjausrakentamisen palvelut taidolla ja tiedolla. Toimimme Helsingissä ja lähikunnissa Vantaalla, Espoossa ja Keravalla. Toteutamme sellaisia korjausrakentamisen urakoita, joihin huoltomiehet eivät pysty. Suurin osa asiakkaistamme on taloyhtiöitä, vanhusten palvelutaloja sekä yksityishenkilöitä.

Saneerauksella kiinteistöille elinvuosia ja asukkaille viihtyvyyttä

Jakaja.

Korjausrakentaminen kannattaa toteuttaa ajoissa. Saneerauksen pitkittäminen voi aiheuttaa isoja ongelmia ja haluttua suuremmat korjauskustannukset. Toteutamme monipuolisesti saneerausurakoita märkätilaremontoinnista lähtien.


Tarjoamamme palvelut:

  • kerrostalojen ja rivitalojen saneeraukset
  • vanhusten palvelutalojen saneeraukset
  • yksityisten kotitalouksien saneeraukset
  • märkätilojen (kylpyhuone, sauna) saneeraukset
  • myös maankaivuuta vaativat työt


Tutustu referensseihimme

Yhteistyötä putkiliikkeiden kanssa

Jakaja.

Teemme yhteistyötä paikallisten putkiliikkeiden kanssa, jotta voimme tarjota mahdollisimman laajat palvelut asiakkaillemme. Tämän johdosta esimerkiksi salaojitukset ja märkätilojen remontit hoituvat helposti ja kätevästi, sillä yhteistyökumppaniemme kautta saamme monipuoliset tarvikkeet ja tarvittavan avun jopa erikoisammattitaitoa vaativiin urakoihin.

Tunnemme eri aikakausien rakennustekniikat

Jakaja.

Eri vuosina rakennetuissa kiinteistössä on hyödynnetty oman aikansa rakennustekniikoita. Saneeraajan on tunnettava nämä tekniikat ja osattava soveltaa nykyisiä viranomaisten rakennusmääräyksiä korjausrakentamisessa. Olemme kokenut yritys, joka saneeraa kiinteistösi ammattitaitoisesti ja tarkasti määräyksiä noudattaen.

Pyydä tarjous remontista tai kaivuutyöstä!

Jakaja.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.